ZIUA EDUCATIEI LA CASUTA CU POVESTI – “SĂ FORMĂM ÎMPREUNA CEI 7 ANI DE ACASĂ” prin dezvoltarea parteneriatului grădiniță – părinți.

Părinţii şi educatoarele sunt coechipierii perfecţi în educarea copilului.

O relaţie buna părinte- educatoare înseamnă diferenţa între a şti cât de bine se descurcă în grădiniţă copilul şi cât de bine vă spune el că se descurcă.

In priectul de dezvoltare institutională al Grădiniţei Căsuţa cu Poveşti, o tinta strategica foarte importanta este Dezvoltarea parteneriatului grădiniță – părinți.

Pentru realizarea ei, principala activitate o reprezinta implementarea proiectului educativ PĂRINTELE – AJUTOR DE EDUCATOARE.

A devenit deja traditie in CĂSUŢA CU POVEŞTI, ca acest proiect sa fie lansat in fiecare an de Ziua Mondială a Educaţiei.

DE CE?

Pentru ca doar impreuna cu părinţii putem face educaţie de calitate. Pentru noi, educatoarele, parinţii sunt principalii parteneri.

CUM?

Oferind părinţilor oportunitatea de a participa activ şi direct la programul instructiv – educativ, fiind membri ai echipei educative, iar educatoarele avand şansa de a-i avea alături ca sprjjin în demersurile didactice .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here